Delej Bt. - kovácsoltvas termékek, kaputechnika

BemutatkozásKovácsoltvasCégünk a 16 éve működő garázskapu forgalmazás és kaputechnika tevékenységét már 11 éve kibővítette a kovácsoltvas díszítőelemek és kapuvasalatok árusításával.
Közel 1000 termékből azonnali kiszolgálás van üzletünkben, az árukészlet elmúlt évek alatt megötszöröződött.

A fotók sok mindent elárulnak cégünk kínálatából. A vásárlók álmaik megvalósításához segítséget kapnak, hogy ízlésüknek megfelelően a legjobb és legszebb termékekből készíthessék el az elképzelt és környezetükhöz leginkább megfelelő kaput, korlátot, vagy lakás kiegészítő tárgyat.

Manapság újra nagy divatja van az eleganciát, erőt, időtállóságot mutató kovácsoltvas szerkezeteknek, melyek üzletünkben a tévhittel ellentétben megfizethető áron beszerezhető.
A legigényesebb, gazdagon díszített darabok valódi ékei lehetnek egy szép háznak, de egy egyszerű mintával díszített ablakrács is szemet gyönyörködtetővé teszi az egyszerűbb épületeket is.
Ami a legnagyobb sikert és elégedettséget jelenti az üzletünk életében, hogy ma már a megye szinte minden településén találkozhatunk az innen származó darabokkal.

A másik igen népszerű termékcsalád, a kapuszereléshez szükséges vasalatok, zsanérok, görgők, sínek és automatikák. Vásárlóink bármelyik típusú kertkapuhoz, nálunk mindent megtalálnak, ami a működéshez szükséges.

Üzletünkben megtekinthető a szekcionált garázskapu működtetése. Gazdag szín és típus választék jellemzi garázskapu forgalmazásunkat. Közületek számára, sorompó, automata üvegajtó és parkolás gátlók telepítése megrendelhető.
Az érdeklődők számára ingyenes szaktanácsadás.

Mindenkit szeretettel várunk.

Kovácsoltvas termékekKovácsoltvas termékek
Kovácsoltvas termékekKovácsoltvas termékek
Vissza a lap tetejére (Bemutatkozás)


Készítette: Sikeres honlapkészítés, egyedi garanciákkal. Webrakéta Kft.